Euterpe sjunger in julen i Ersta kyrka!

Lördagen den 16:e december 2017 kl 17.00 och 19.00 sjunger vi traditionsenligt in julen!

Även i år har vi satsat på två konserter, för att göra det möjligt för så många som möjligt att komma och få sig en stor dos julstämning. Den första konserten är kl 17.00 och passar om du hade tänkt ta med dig barn. Den andra har vi lagt kl 19.00 och är mindre lämplig för barn.

I år återupprepar vi samarbetet från förra julen med sopranen Ulla-Carin Börjesdotter, denna gång i sällskap av pianisten Ola Gustafsson. Ulla-Carin, med rötter i både den klassiska musiken liksom i folkmusiken och jazzen, och Olas finstämda piano kommer ge årets julkonserter en fin inramning. Givetvis bjuder vi som vanligt på en hel del av julens kända favoriter, kryddat med fantastiskt vackra stycken av Morten Lauridsen och Ola Gjeilo.

Precis som förra julen återvänder vi till Erstakyrkan, som ligger oerhört vackert uppe på Ersta terass på Södermalm, med en av Stockholms mest hänförande utsikter, i slutet av Fjällgatan.

Köp biljett till denna konsert!

NYTT BILJETTSYSTEM!

En nyhet i våras var att vi bytt biljettsystem! Med premiär till den konserten skedde försäljningen av biljetter på vår hemsida genom Tickster. Vi fortsätter givetvis med detta även till julen. Detta medför en hel del fördelar.
Exempelvis beställer du enkelt och betalar på hemsidan och har sedan möjlighet att ladda ned och skriva ut en pappersbiljett eller få biljetten skickad till din telefon.
Biljetter kan i vissa fall fortfarande köpas av körens medlemmar, i kyrkan eller beställas via e-post på , men vi hoppas att det nya systemet ska fungera så bra och vara så praktiskt att det inte ska behövas.

Läs mer om biljettköp under BILJETTER & INSPELNINGAR här!

OBS! Insläpp sker tidigast 15 minuter före konsertstart!

Varmt välkomna att uppleva äkta julstämning med oss!

 

Datum: Lördagen den 16:e december 2017
Tid: 17.00 & 19.00
Längd: Ca en timme
Plats: Ersta kyrka på Erstaterassen, Erstagatan 1
Biljetter: 160 kr för vuxna, 85 kr för barn under 16 år

Biljetter köps enklast via länken nedan.

Du kan också beställa genom att skicka ett mail till .
Det går ofta också att köpa biljett i entrén vid konsertlokalen. Insläpp från kl 16.45 resp 18.45.

Biljetter

Så tar du dig till Ersta kyrka

Att hitta till Ersta kyrka är enkelt. Den ligger på Erstagatan 1 vid Erstaterassen, precis där Erstagatan går över i Fjällgatan på Södermalm.

Enklast är att ta tunnelbana till Slussen och sedan ta en promenad uppför Katarinavägen mot Fjällgatan. Alternativt kan man ta sig till Medborgarplatsen och promenera längs Folkungagatan fram till Erstagatan.
Det går också bra att ta buss 2, 53 eller 71 från Slussen till Ersta Sjukhus.

För bilister gäller lokal parkering runt Folkungagatan med omnejd.
Se karta här!

 

      © Kammarkören Euterpe 2017 |