Euterpe sjunger in julen i Ersta kyrka!

Söndagen den 16:e december 2018 kl 16.00 sjunger vi traditionsenligt in julen på Söders höjder! Det blir en traditionell julkonsert, full av stämning och alla de älskade sångerna som hör julen till, kryddat med en eller annan överraskning. Då vi bara gör en konsert i år rekommenderas att köpa biljeter i god tid.

Precis som förra julen återvänder vi till Erstakyrkan, som ligger oerhört vackert uppe på Ersta terass på Södermalm, med en av Stockholms mest hänförande utsikter, i slutet av Fjällgatan.

Köp biljett till denna konsert!

OM VÅRT BILJETTSYSTEM

Sedan en tid tillbaka har vi nytt biljettsystem. Försäljningen av biljetter sker numera på vår hemsida genom Tickster. Vi fortsätter givetvis med detta även till julen. Detta medför en hel del fördelar.
Exempelvis beställer du enkelt och betalar på hemsidan och har sedan möjlighet att ladda ned och skriva ut en pappersbiljett eller få biljetten skickad till din telefon.
Biljetter kan i vissa fall fortfarande köpas av körens medlemmar, i kyrkan eller beställas via e-post på , men vi hoppas att det nya systemet ska fungera så bra och vara så praktiskt att det inte ska behövas.

Läs mer om biljettköp under BILJETTER & INSPELNINGAR här!

OBS! Insläpp sker tidigast 15 minuter före konsertstart!

Varmt välkomna att uppleva äkta julstämning med oss!

 

Datum: Söndagen den 16:e december 2018
Tid: 16.00
Längd: Ca en timme
Plats: Ersta kyrka på Erstaterassen, Erstagatan 1
Biljetter: 200 kr för vuxna (160 kr förköp), 100 kr för stud/barn under 16 år

Biljetter köps enklast via länken nedan.

Du kan i undantagsfall beställa genom att skicka ett mail till .
Det går ibland också att köpa biljett i entrén vid konsertlokalen men då vi i år bara gör en konsert finns en risk att det blir utsålt. Insläpp från kl 15.30-15.45.

Biljetter

Så tar du dig till Ersta kyrka

Att hitta till Ersta kyrka är enkelt. Den ligger på Erstagatan 1 vid Erstaterassen, precis där Erstagatan går över i Fjällgatan på Södermalm.

Enklast är att ta tunnelbana till Slussen och sedan ta en promenad uppför Katarinavägen mot Fjällgatan. Alternativt kan man ta sig till Medborgarplatsen och promenera längs Folkungagatan fram till Erstagatan.
Det går också bra att ta buss 2, 53 eller 71 från Slussen till Ersta Sjukhus.

För bilister gäller lokal parkering runt Folkungagatan med omnejd.
Se karta här!

 

      © Kammarkören Euterpe 2017 |